Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prép. 10min
Total 1h 10min
7 portions
Ingrédients
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
2.1 g
Calories
678 kJ /
162 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Hummus
10min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Muhamara dip
5min
Baba Ghanoush
1h 30min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Orange Marinated Olives
10min
Hummus
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Cilantro Lime Sauce
10min
Muhamara dip
30min