Appareils et accessoires
Lemon Caper Aioli
Prép. 5min
Total 10min
5 portions
Ingrédients
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
110.7 mg
Protides
1.1 g
Calories
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Lipides
49.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
1.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 мин.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 мин.
Chunky guacamole
10 мин.
Caesar Dressing
10 мин.
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 мин.
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 мин.
Candied Almond
10 мин.
Aïoli
5 мин.
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 мин.
Baba Ganoush
1ч.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1ч. 50 мин.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 мин.