Appareils et accessoires
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prép. 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingrédients
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
36.6 mg
Protides
4 g
Calories
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Lipides
15.9 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French cuisine: Desserts
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Asparagus and saffron risotto
35min
Chicken and port pâté
1h 30min
Lemon curd
20min
Prawn and saffron arancini
25h
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Cheese and bacon scones
35min
Ginger slice
1h 35min
Melting moments with passionfruit cream
45min