Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Homemade Lemonade
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Homemade Lemonade
10min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min