Appareils et accessoires
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
onions quartered120 g
-
leeks cut in pieces250 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green asparagus woody ends removed400 g
-
fresh chives snipped, for garnishing10
-
cream for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
495.9 mg
Protides
4.7 g
Calories
743.6 kJ /
177.7 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
24.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SPRINGTIME SOUPS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spring Vegetable Soup
35min
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Onion Soup
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Cauliflower Cheese Soup
30min