Appareils et accessoires
Pearl rice meatballs
Prép. 30min
Total 2h
32 pieces
Ingrédients
-
200 g sushi ricewhite glutinous rice200 g
-
pork belly meat, boneless, skinless cut in pieces (5 cm) (see variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushrooms, soaked (see tip)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g),3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut in halvesfresh water chestnuts skinned, cut in halves,20 g
-
fresh ginger thinly sliced5 - 10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
cornstarch1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
225 kJ /
54 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Crunchy Caramel Popcorn
2 godz. 15 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Shiitake mushroom sauce
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Creamy mushroom soup
20 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Orange Sorbet
10 min