Appareils et accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prép. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
8036.8 mg
Protides
103.4 g
Calories
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Lipides
233.7 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
133.8 g
Glucides
153.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Fruit ijs
5min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Ezogelin Soep
1h 5min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Pompoenbrood
1h 45min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Express Aardbeien Dessert
5min