Appareils et accessoires
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Prép. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (optionnel)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
644.9 mg
Protides
2.1 g
Calories
859.4 kJ /
205.4 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
13.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
West African
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Lemonade
5min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Courgetti Carbonara
40min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3h 40min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min