Appareils et accessoires
Japanese Ramen
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
pork belly, with skin400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
sake (Japanese rice wine)1 tsp
-
spring onion chopped3 sprigs
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
baby spinach leaves100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh ginger slices (3 mm)2
-
ground paprika½ tsp
-
shiromiso (white miso paste)1 tbsp
-
eggs2
-
nori seaweed (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned corn kernels4 tbsp
-
toasted sesame seeds to garnish2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2966.6 mg
Protides
29.9 g
Calories
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Lipides
77.7 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
28.8 g
Glucides
69.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit Jelly Domes
Pas d’évaluation
Shrimp Tacos with Salsa
Pas d’évaluation
Lemon Ginger Morning Elixir
45min
Rainbow Popsicles
10h
Steak au Poivre
20min
Frozen Negroni
3h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Cereal Prawns
30min
Indian Butter Chicken
1h
Buttermilk Chicken
1h 10min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Pesto Pasta Salad
30min