Appareils et accessoires
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2666.9 mg
Protides
36.2 g
Calories
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
17.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
96.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Mango and cayenne juice
15min
Champagne lemon slush
10min
Lime Grapefruit Cooler
10min
Mussels Mariniere
25min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Tropical Cocktail
10min
Tom Yum with Prawns
25min
Strawberry Vodka Shot
10min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min