Appareils et accessoires
Peking-Style Duck Pancakes
Prép. 1h
Total 11h 25min
7 portions
Ingrédients
Duck
-
water1700 g
-
honey170 g
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger, fresh cut into pieces30 g
-
Sichuan peppercorn1 tbsp
-
tamari sauce30 g
-
mandarin thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five-spice powder1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided720 g
-
salt⅛ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onion thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
418.8 mg
Protides
26.1 g
Calories
4043.4 kJ /
966.4 kcal
Lipides
71.9 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
53.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Pas d’évaluation
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Skirt Steak Spiralized Salad
Pas d’évaluation
Corn tortillas
1h 50min
Black garlic and onion jam
55min
Santa Maria Dry Rub
5min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Dubai pistachio macarons
2h
Sgroppino
5min
Teriyaki sauce
25min
Okonomiyaki
30min