Appareils et accessoires
Japanese Oden Soup
Prép. 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1278.2 mg
Protides
2.1 g
Calories
468.2 kJ /
111.9 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Salmorejo
30min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Sauerkraut soup
50min
Creamy Mushroom Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Zucchini Soup
Pas d’évaluation
Nourishing Snow Pear Dessert
Pas d’évaluation
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Pas d’évaluation