Dispositivi & Accessori
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
Prep. 15min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
Pudding
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
plain flour160 g
-
baking powder2 tsp
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
frozen raspberries160 g
Sauce
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
full cream milk300 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour3 tsp
-
water1100 g
-
flaked almonds toasted, for decorating20 g
-
icing sugar for decorating
-
pouring (whipping) cream (opzionale) for serving200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
176 mg
Proteine
9.7 g
Calorie
2526.2 kJ /
601.3 kcal
Grassi
32.5 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
21 g
Carboidrati
69.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chocolate addiction
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Salted caramel slice
2h 30min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Sticky date pudding
1h 30min
Pikelets
35min
Vanilla slice
26h 5min
Wagon wheel slice
2h 40min
Lemon delicious
1h 5min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Buttermilk scones
35min
ANZAC slice
1h 40min