Dispositivi & Accessori
Marinated feta cheese
Prep. 1h
Totale 170h
450 g
Ingredienti
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water plus an extra 2 tbsp250 g
-
non-iodised salt (see Tips)80 g
-
canola oil to cover
-
mixed fresh herbs or mixed dried herbs1 - 2 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 450 g
Sodio
31257.4 mg
Proteine
70.3 g
Calorie
6248.1 kJ /
1487.6 kcal
Grassi
79.9 g
Fibre
8.4 g
Grassi saturi
45.4 g
Carboidrati
124.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Cheese
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Easy everyday white bread
5h 35min
Wholegrain mustard
120h
Béchamel sauce
20min
Savoury potato bundt
1h 55min
Traditional gravy
25min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Haloumi
5h
Basic bread
1h 35min
Cornish pasties
2h
Plum and cherry paste
5h 15min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Lemon or lime butter
15min