Dispositivi & Accessori
Chocolate self-saucing pudding
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
221.8 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Grassi
12.3 g
Fibre
3.9 g
Grassi saturi
3.8 g
Carboidrati
50 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Salted caramel slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10min
Buttercream icing
10min
Lemon or lime butter
15min
Lemonade scones
25min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Sticky date pudding
1h 30min
Pikelets
35min
Buttermilk scones
35min