Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

4.9 (100 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed roots and vegetables (e.g. celery, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Valori nutritivi
per 400 g
Calorie
2914.1 kJ / 696.5 kcal
Proteine
75.8 g
Carboidrati
56.9 g
Grassi
8.5 g
Grassi saturi
2.4 g
Fibre
19.6 g
Sodio
58486.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative