Dispositivi & Accessori
Espresso 'Baked' Beans
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
onions quartered90 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
unsalted butter30 g
-
smoked lean bacon cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
water100 g
-
strong brewed coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste20 - 30 g
-
40 g treaclesugar beet molasses40 g
-
tomato purée40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste (homemade - see tips)1 tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained800 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
14.5 g
Calorie
1039 kJ /
247 kcal
Grassi
8.2 g
Fibre
8.5 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Weekend Brunch
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Mushroom Stroganoff
30min
Pea Gazpacho
4h 15min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Springtime Risotto
55min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Colcannon
35min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Mulligatawny Soup
35min