Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gluten free pastry
- 160 g butter, unsalted, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 160 g cornflour (starch), plus extra for dusting
- ¼ tsp fine salt
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 1 egg
- 1 tsp vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter, unsalted
- 600 g chicken meat, skinless, boneless, cut into cubes (3 cm) (see tip)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp black pepper, freshly ground
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour (starch)
-
1
tbsp vegetable stock paste
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Proteine
- 14.5 g
- Carboidrati
- 38.2 g
- Grassi
- 39.8 g
- Fibre
- 1.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Yoghurt dressing
5min
Bacon and Herb Gravy
1u. 15min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Whoopi's Lemon Granita
1h 10min
Vegetable potato salad with chicken
1u. 15min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50min
Vanilla ice cream
12 Std.
Béchamel sauce
15min
Berry mousse
4 Std. 50 Min