Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
TM31 TM5 TM6

Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

4.4 (10 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
    o 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 300 g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
    o 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)
  • 1 ½ tsp fine salt
  • 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
  • 650 g water
  • 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1590 kJ / 380 kcal
Proteine
12.7 g
Carboidrati
65.6 g
Grassi
9.2 g
Fibre
3.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative