Dispositivi & Accessori
Sautéed vegetables
Prep. 5min
Totale 15min
1 Complete Recipe
Ingredienti
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Complete Recipe
Proteine
12.4 g
Calorie
4833 kJ /
1155 kcal
Grassi
101.3 g
Carboidrati
48.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mediterranean Cuisine
67 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned Shallots (350 g)
25min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Browned Onions (200 g)
25min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h