Dispositivi & Accessori
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
703.5 mg
Proteine
7.4 g
Calorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Grassi
13.9 g
Fibre
6.1 g
Grassi saturi
2.4 g
Carboidrati
21.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Let's Spiralize
25 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Cooking Long Pasta
Nessuna valutazione
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Allergen Free Overnight Oats
8h
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
High protein brownies
20min
French Toast
Nessuna valutazione
Vegan Bolognese
50min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
French Omelet for Two
30min