Mini chicken pies
TM6 TM5 TM31

Mini chicken pies

4.7 (135 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 x 4 cm)
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g salted butter
  • 40 g plain flour
  • 40 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 sheets ready-made puff pastry (see Tips)
  • 1 egg, lightly beaten

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
821.3 kJ / 195.5 kcal
Proteine
6.6 g
Carboidrati
15.9 g
Grassi
11.5 g
Grassi saturi
6.3 g
Fibre
1.6 g
Sodio
223.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative