Dispositivi & Accessori
Dim sum 'Sieuw mai'
Prep. 1h 25min
Totale 2h
40 stuks
Ingredienti
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opzionale) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
3 g
Calorie
240 kJ /
57 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Vegan croissants met notenvulling
Nessuna valutazione
Limonade
5min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Kippennoedelsoep
1h 35min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nessuna valutazione
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nessuna valutazione
Vegan baklava
Nessuna valutazione
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min