Dispositivi & Accessori
Japanse kip curry
Prep. 10min
Totale 55min
4 porties
Ingredienti
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
30.8 g
Calorie
1393 kJ /
333 kcal
Grassi
9.79 g
Fibre
11.35 g
Carboidrati
29.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Oosters koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Mediterrane kippenpastei
50min
Pekingeend
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Noedelsoep
35min