Dispositivi & Accessori
Marble sponge slice with peach crème
Prep. 45min
Totale 4h 30min
10 pieces
Ingredienti
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
8 g
Calorie
1407 kJ /
336 kcal
Grassi
10 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
53 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Treat Yourself
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Baklava Cheesecake
Nessuna valutazione
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1h 45min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Choux pastry
2h
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Cheese pies
1h 25min
Mixed berry jam tart
2h 35min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Crème Pâtissière
15min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1h 20min