Dispositivi & Accessori
Baba Ghanoush
Prep. 10min
Totale 1h 30min
8 portions
Ingredienti
-
eggplant17 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to coat eggplant2 oz
-
garlic cloves3
-
yellow onion2 oz
-
tahini2 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground pepper to taste⅛ tsp
-
parsley chopped, leaves only to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
155.4 mg
Proteine
2 g
Calorie
524.2 kJ /
125.3 kcal
Grassi
11 g
Fibre
2.6 g
Grassi saturi
1.5 g
Carboidrati
6.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Portugal to Greece
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Eggplant and Almond Dip
20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Hummus
10min
Baba Ganoush
1h
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Beet Hummus
20min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min