Dispositivi & Accessori
Lentil puree (moujadarra)
Prep. 5min
Totale 1h 25min
4 portions
Ingredienti
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
18.9 g
Calorie
2477 kJ /
592 kcal
Grassi
33.4 g
Carboidrati
54.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Kashta cream
10min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min