Dispositivi & Accessori
Texas BBQ Pulled Pork
Prep. 15min
Totale 1h 30min
6 portions
Ingredienti
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
39 g
Calorie
1565 kJ /
374 kcal
Grassi
17 g
Fibre
1 g
Carboidrati
14 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TEX-MEX COOKBOOK
51 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Carnitas
50min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Enchiladas
40min
Pulled Pork
4h 5min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Keto White Chicken Chili
50min
Chicken Parmesan
1h 10min