Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů salátové okurky, neloupané
- sůl, dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely, filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- ledový salát, natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba, opečeného
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 3.8 g
- Fibre
- 1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Velikonoční křen s mandlemi
Nessuna valutazione
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Nessuna valutazione
Panellets
11 godz. 20 min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 min
Lososová klobása s tymiánem
3h 15min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1h
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Bezlepkový chléb
1h 40min
Bezvaječné těstoviny
1h 35 phút