Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mashed Potatoes
- 900 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)
- 340 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g salted butter, diced
Beef Stew
- 850 g stewing steak, sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)
- 30 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 80 g carrots, cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)
- 80 g celery, cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)
- 80 g parsnips, cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 350 g water
- 110 g frozen peas, defrosted, plus 12 for ghost eyes
- 110 g sweetcorn kernels, frozen
- 110 g fresh button mushrooms, sliced or diced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteine
- 41 g
- Carboidrati
- 54 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Ricette alternative
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Noodle Soup
25min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Beef in Stout
1h 40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min