Dispositivi & Accessori
Easter Carrot Cheese Dip
Prep. 15min
Totale 15min
850 g
Ingredienti
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 20 g
Sodio
131.4 mg
Proteine
2 g
Calorie
253.8 kJ /
60.6 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
0.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Berry Liqueur
25min
Strawberry Flute
5min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Peppermintini
20min
Ginger Sparkler
40min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Stilton and Walnut Pâté
5min
Cranberry Chutney
25min
Rudolph's Mocktail
30min