Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
TM6 TM5

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 230 g water
  • 10 g caster sugar
  • 1 heaped tsp dried instant yeast (7 g)
    o 15 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g gluten-free bread flour
  • 50 g rice flour
  • 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
  • 1 tsp xanthan gum
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 10 seedless red grapes
  • 100 g Taleggio cheese, cut in small pieces
    o Brie cheese, cut in small pieces
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1032.7 kJ / 246.8 kcal
Proteine
4.1 g
Carboidrati
33.2 g
Grassi
9.6 g
Grassi saturi
2.9 g
Fibre
1.7 g
Sodio
506.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative