Dispositivi & Accessori
Potato and vegetable purée
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (opzionale)1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
9 g
Calorie
1099 kJ /
263 kcal
Grassi
10 g
Fibre
4.9 g
Carboidrati
33 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
174 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Asparagus cream soup
30min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Rustic bread
2h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Béchamel sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Apple tart
1h
Rustic bread
2h
Hollandaise sauce
15min
Ratatouille
40min