Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g spreadable cheese
    o 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat,
    o 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
325 kJ / 77 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
5 g
Grassi
5 g
Fibre
1.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative