Vegan Macaroni and Cheese
TM5 TM6

Vegan Macaroni and Cheese

4.6 (68 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz raw cashews
  • 61 oz water, divided, plus extra to soak cashews
  • 16 oz russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
  • 6 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 4 oz onions, in pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz shallots, in pieces
  • 4 oz vegan margarine
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 oz nutritional yeast
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp paprika
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 tsp salt, to taste
  • 12 oz dried elbow macaroni pasta
  • 1 oz vegan margarine, melted
  • 2 oz panko bread crumbs

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2096 kJ / 501 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
73 g
Grassi
17 g
Grassi saturi
3 g
Fibre
6 g
Sodio
577 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative