Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
TM5

Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo

3.1 (64 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water
  • 2 tsp fine sea salt, or to taste
  • 500 g cauliflower florets (2 cm)
  • 250 g dried fettuccine
  • 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 30 g nutritional yeast flakes
  • 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
  • 15 g lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1929 kJ / 460 kcal
Proteine
17.5 g
Carboidrati
55.2 g
Grassi
17.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative