Dispositivi & Accessori
Vegan "Crab" Cakes
Prep. 35min
Totale 1h 10min
10 pieces
Ingredienti
"Crab" Cakes
-
chickpeas (15 oz can), liquid reserved1 can
-
nori sheet crumbled, in pieces1
-
dried parsley1 tbsp
-
dried dill2 tsp
-
Old Bay Seasoning®2 tsp
-
salt½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
vegan mayonnaise2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
hearts of palm (14 oz), drained1 can
-
panko bread crumbs1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
-
vegan mayonnaise3 oz
-
sriracha1 tbsp
-
vegetable oil to fry
-
ground paprika (opzionale) to sprinkle
-
fresh dill to garnish
-
lemon cut in wedges1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
547 mg
Proteine
4 g
Calorie
469 kJ /
112 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everyday Vegan
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Dairy Free Tzatziki
15min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Pesto
10min
Vegan Green Pea Fritters
20min