Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Proteine
- 45.5 g
- Carboidrati
- 1.3 g
- Grassi
- 40.7 g
- Grassi saturi
- 21.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodio
- 450.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Bacon with chicken strips
15 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chilli garlic prawns
10 min
Poached eggs with blade cover
30 min