Meat stock paste
TM6 TM5 TM31

Meat stock paste

3.3 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
  • 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 30 g red wine
    o 30 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
2754 kJ / 658 kcal
Proteine
59 g
Carboidrati
14 g
Grassi
38 g
Fibre
7.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative