Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.4 kg)
- 1 lemon, halved
- 1 brown onion (approx.150 g), quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled
- 3 spring onions, trimmed and quartered
- 3 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 2 Tbsp miso
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp mirin
Broth
- 1 onion halved, (approx. 150 g)
- 1 - 2 fresh red chillies, deseeded if preferred
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 Tbsp chicken stock paste (see tips)
- 1550 g water
- 4 large eggs, washed
- 400 g udon noodles, rinsed and separated
- 120 g carrots (approx. 1-2 carrots), halved lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g tinned baby corn, drained and cut into halves
- 150 - 200 g tenderstem broccoli, trimmed and cut in pieces (4-5 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 - 2 spring onions, trimmed and thinly sliced
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 Tbsp crispy, fried shallots, for garnishing
- nori seaweed, cut into thin strips, for garnishing (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3880 kJ / 923 kcal
- Proteine
- 86.3 g
- Carboidrati
- 38.1 g
- Grassi
- 45.5 g
- Fibre
- 9.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Green Curry Chicken
55min
Beef Noodle Pho
45min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Tom Yum with Prawns
25 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Vietnamese Beef Pho
1 Std. 45 Min
Seafood Laksa
25 min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min