Dispositivi & Accessori
Quick Thai chicken curry
Prep. 20min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
onions50 - 100 g
-
salt½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in bite-size pieces400 g
-
carrots cut in bite-size pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
633.5 mg
Proteine
42 g
Calorie
1914 kJ /
459 kcal
Grassi
20 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
8.5 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Meatballs with tomato sauce
45min
Chilli con carne
40min
Chicken Tagine
25min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Cottage pie
1h 15min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Spaghetti carbonara
40min
Chicken garam masala
50min