Dispositivi & Accessori
Yoghurt met appel en bosbessen
Prep. 15min
Totale 12h 40min
8 porties
Ingredienti
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
65.1 mg
Proteine
5.5 g
Calorie
844.6 kJ /
201.6 kcal
Grassi
8.3 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
5.4 g
Carboidrati
24.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Jouw Cookidoo® 2025 - Vroege Vogel
10 ricette
Benelux
Benelux
Yoghurt
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gewone yoghurt
14h
Gefermenteerde rode uien
96h
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Soja yoghurt
12h 15min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Kerst stol
2h 20min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Turkse flatbreads
2h 10min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min