Dispositivi & Accessori
Spaghetti muffins
Prep. 15min
Totale 55min
12 stuks
Ingredienti
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
9 g
Calorie
711 kJ /
170 kcal
Grassi
9 g
Fibre
3 g
Carboidrati
15 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Back to school
10 ricette
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Koekjes met chocoladedragees
1h
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nessuna valutazione
Boeddha bowl met kip
1h
Brownies van zoete aardappel
1h
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Pizza Margherita
2h 10min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Zwart-Wit Muffins
1h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Chocolade sneeuwballen
1h
Mangosapje met cayennepeper
10min