Dispositivi & Accessori
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prep. 20min
Totale 1h 20min
4 porties
Ingredienti
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
95 mg
Proteine
33 g
Calorie
1650 kJ /
394 kcal
Grassi
26 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nessuna valutazione
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Koken van jasmijnrijst
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gemarineerde paprika's
55min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Couscous met lam en groenten
50min