Dispositivi & Accessori
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Prep. 10min
Totale 55min
10 portions
Ingredienti
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
668 mg
Proteine
54 g
Calorie
2377 kJ /
568 kcal
Grassi
36 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beef Stroganoff
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Shrimp Scampi
40min
Beef Stroganoff
1h
Baked Crab Dip
15min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chicken Marsala
40min
Tex-Mex Turkey Soup
50min