Dispositivi & Accessori
Sous-vide miso aubergine
Prep. 20min
Totale 2h 45min
4 porties
Ingredienti
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
670 mg
Proteine
4 g
Calorie
654 kJ /
156 kcal
Grassi
6 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
13 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Vegan moussaka
1h 50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Nessuna valutazione
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nessuna valutazione
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Popeye's power bowl met bramen
Nessuna valutazione
Loempia’s
55min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nessuna valutazione