Dispositivi & Accessori
Vegan Pineapple Coconut Tart
Prep. 5min
Totale 8h 30min
8 portions
Ingredienti
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
40 mg
Proteine
9 g
Calorie
3343 kJ /
799 kcal
Grassi
43 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
31 g
Carboidrati
101 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Consultant Favorites
15 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Chocolate Pistachio Bars
20min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Nutty matcha balls
40min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Black Bean Walnut Patties
35min
Vegan Pesto
10min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min