Dispositivi & Accessori
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Prep. 25min
Totale 2h 20min
4 porties
Ingredienti
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
93 mg
Proteine
46 g
Calorie
2926 kJ /
698 kcal
Grassi
56 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
32 g
Carboidrati
1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Aardbeien mille-feuille
5h
Vers pastadeeg
1h
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
350 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Beef Wellington
10h 10min