Roast Potatoes (Betty)
TM6

Roast Potatoes (Betty)

4.8 (58 valutazioni )

Ingredienti

Roasted Potatoes

  • 22 oz water
  • 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
  • 3 oz extra virgin olive oil
    o 3 oz vegetable oil
  • 1 tbsp salt, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary

Parmesan Gremolata

  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 garlic clove
  • ½ oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1544 kJ / 369 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
46 g
Grassi
17 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
4 g
Sodio
1362 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative