Mushroom Fettuccini
TM5 TM6

Mushroom Fettuccini

4.5 (167 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz Parmesan cheese rinds, cubed
  • 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil, white, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2887 kJ / 690 kcal
Proteine
20 g
Carboidrati
64 g
Grassi
40 g
Grassi saturi
14 g
Fibre
6 g
Sodio
988 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative